dilluns, 23 d’abril del 2012

10 km de Girona i cursa del Parc de les Pedreres.



Bon dia amigues i amics,

Ja hi tornem a ser...un parell de curses amb participació dels Intrèkkids al sac...

El diumenge 15 d’abril en Josep participa a la XV Cursa 10 Km de Girona - Esports Parra, amb sortida a les deu del matí al carrer migdia de Girona, consta d’un recorregut ja clàssic.

CRÒNICA:
A l’hora de la sortida, el cel està força carregat de núvols, durant la setmana hi ha hagut pluges, esperem que aguanti una horeta. Els corredors surten ràpids, tothom ja coneix els embussos que es formen al carrer de la Rutlla, i tots i totes volen enfilar-lo en la millor de les posicions. Poc a poc el dia va millorant i el risc de pluja desapareix, la frescor beneficia als corredors, la calor desgasta molt més.
El recorregut és ràpid, de la rutlla fins quasi als químics per baixar per Lluís Pericot, d’aquí a buscar el carrer del Carme i enfilar tot el barri vell fins passat Sant Feliu, vorejada a la Devesa fins al Güell, es va resseguint el curs del Güell fins a arribar a la Plaça de Salt, d’aquí es creua la via del tren tot buscant el carrer Caldes de Montbui fins arribar a Migdia, on finalment es fa la darrera apretada fins a l’arribada, just al número 1 del carrer.

CLASSIFICACIÓ:
          Temps  Posició
Josep   41:52   197

L’altre cursa, la del Parc de les Pedreres sortia dels Jardins Fora Muralla a les nou del matí del diumenge següent, el 22 d'abril, en aquesta ocasió només hi participa en Carles.

CRÒNICA:
La cursa comença amb una pujadeta ràpida, entrem a Sant Daniel i cap a la font dels Lleons, d’aquí a buscar les vies verdes, una altre pujada en pista per baixar suaument, seguidament el primer mur de la jornada, rampes d’un vint per cent de desnivell per arribar al mirador del Galligants, on hi ha punt de control. Ara toca un petit descens, però encara no hem acabat de pujanr, les rampes no son tant fortes, però s’agraeixen les petites baixades i els plans. En un tres i no res trobem al segon avituallament, queda just la meitat de la cursa. El següent amb pujades i baixades suaus fins a veure l’Olivet d’en Salgueda, sense acabar-hi de passar, d’aquí baixem fins quasi a la font dels Lleons per darrere, passant pel dipòsit d’aigua que hi ha al costat de la carretera dels Àngels. Un cop a baix de tot la segona gran pujada, un desnivell mitjà del quinze per cent fins al tercer avituallament. Comencem a baixar fins a trobar la variant, aquesta vegada la creuem per un pont elevat, ja es veu perfectament el polvorí, hi passem just per sota, després de fer un puja i baixa per unes trialeres, voregem el pirulí per pujar-hi des de la banda del cementiri, un ascens molt empinat. Des de dalt del pirulí tornem a baixar fins al calvari i el camí de les creus. D’aquí altre vegada un xic de pujada per arribar a Caputxins. Baixadeta fins a torre gironella i enfilem per trobar el camí de pujada a la torre Alfons XII. Un cop a dalt ja tot es baixada, aquest any amb un recorregut un xic diferent, baixem per les escales que donen als jardins fora muralles, on espera la Sílvia a temps per fer una foto.

CLASSIFICACIÓ:
            Temps    Posició
Carles   1:52:50     47

FOTOS:


Properament:
La nocturnes continuen, en principi aquesta setmana el dimecres, la següent tornarà a ser dimarts. Les properes curses, la de les Gavarres i finalment la Trail Roses-Cap de Creus.

Endavant Intrèkkids

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada