dissabte, 14 de gener del 2012

Albera i les nocturnes…


Bon dia amics i amigues Intrèkkids!!!!!

S’acosta la primera cursa del 2012, serà el diumenge 22 de gener a les 9 del matí. Els Intrèkkids ens desplaçarem fins a l’Alt Empordà, per participar a la segona mitja marató de muntanya de l’Albera.

La cursa, organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca, de 22 Km de recorregut i prop de 1.800 metres de desnivell, amb sortida i arribada a la vila de Llançà, transcorre pel llevant de la serra de l’Albera. Es passa per l’ermita de Sant Genís del Terrer, el Coll de les Portes, l’ermita de Sant Silvestre, el Puig d’Esquer, punt més alt del recorregut amb 606 metres d’alçada, Mas Patiràs, el Puig del Llop i el del Tifell, ja a la Serra del Socarrador, ens trobem amb el Pic de les Aigües i el Puig de l’Illa Alta, un bon puja i baixa per començar l’any.

EL RECORREGUT:

En aquest enllaç, gentilesa de laboix, trobareu el recorregut de la cursa. 

EL PERFIL:

El perfil

ENLLAÇOS RELACIONATS:



NOCTURNES

La primera nocturna de l’any va tornar a ser un èxit de participació, el dimarts, el dimecres hi havia futbol, 3 de gener ens trobàrem a un quart de nou del vespre a la porta de Sant Pere Galligants per pujar fins al Castell de Sant Miquel, érem en Francesc, en Josep, en Peio, en Miquel, en Joan i en Carles. Tot i que l’hivern feia dies que voltava, la temperatura era molt bona, una bona estona d’esport i converses. Es va decidir de canviar el dia habitual de dimecres a dimarts.

La setmana passada tornarem a fer-la en dimarts, aquesta vegada la participació va ser més fluixa, en Josep, en Francesc i en Miquel varen fer front a unes temperatures no tant altes. Segur que aquest dimarts ens expliquen com els va anar.

I ja sabeu, tot aquell que vulgui participar a les nocturnes, ens trobarà els dimarts a un quart de nou a la porta de Sant Pere de Galligants per voltar-la una mica.

Això és tot per ara, els resultats de la cursa els tindreu en 10 o 12 dies.

Endavant Intrèkkids!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada