dijous, 8 de març del 2012

Salvatges de les Guilleries

Bon dia a tots i totes,


Avui toca la crònica de la Mitja i la Marató Salvatge de les Guilleries, organitzada per Ça-calm Express.


En aquesta ocasió a la cursa hi érem, en Josep, en Pere i en Peio per fer la mitja, un recorregut de quasi 21 quilòmetres amb més de 1.000 metres de desnivell, i en Carles per fer la seva segona marató, que al final no va ser tal doncs la distància era de poc més de 40 quilòmetres, això si amb més de 2.700 metres de desnivell.


Aquesta vegada varem trobar-nos tots a les set del matí a la Plaça Catalunya, per distribuir-nos en un parell de cotxes i enfilar cap a Sant Hilari, lloc de sortida i arribada de la cursa. Aquesta cursa tenia quatre recorreguts, dos a peu els que varem fer nosaltres, però també dos en BTT, que resseguien aproximadament els recorreguts de les dues curses a peu. La participació global va ser d'unes dues centes persones, entre tots els recorreguts i disciplines, tot i que darrerament les curses acostumen a tenir força més participació la duresa de la cursa ho feia previsible.


Varem arribar amb temps de sobres per recollir els dorsals, canviar-nos, encara que fos al costat del cotxe, i escalfar, tot i que al final això últim ho varem desestimar, ja ho faríem durant els primers quilòmetres de la cursa.


A les vuit i trenta minuts engegaven les curses a peu, les de BTT ho farien 30 minuts més tard, els primers 11 quilòmetres eren comuns, després els de la curta gaudien d'una plàcida baixada, amb un petit turó, cap a Sant Hilari i als de la llarga ens quedaven per endavant més de 1.700 metres de desnivell.


CRÒNICA:
La crònica de la marató la trobareu al següent enllaç: http://carlescorredordemuntanya.blogspot.com/2012/03/setmana-maratoniana.html
La de la mitja caldrà demanar-la.


CLASSIFICACIÓ:


Mitja:


PERE     37     2:13:40
JOSEP    38     2:13:41
PEIO     42     2:19:10


Marató:


CARLES   27     5:35:19



COMENTARIS:
Tot i ser una cursa força d'estar per casa, la organització molt bona, els avituallaments no eren excessius, això enduria una mica la cursa, però els punts on es trobaven estaven perfectament estudiats. La senzillesa en el beure i el menjar, aigua, begudes carbonatades i fruita eren la base per recuperar forces. La senyalització era molt bona, en cap moment hi havia perill de perdre's. 


L’avituallament final simplement espectacular, entre les begudes, un parell de cerveses per agafar forces sempre van bé, les botifarres i una paella d'arròs per a mig Sant Hilari van servir per recuperar forces de cares a la tornada en cotxe.


En aquesta ocasió no hi va haver bossa amb regals, però tampoc es va trobar a faltar, és preferible tenir uns bons avituallaments.


RECORREGUT:
En aquest enllaç podeu veure el track de la marató, registrat per en Carles.
En aquest altre el de la mitja registrat per en Peio.
I finalment el de la mitja registrat per en Josep en aquest.


PROPERAMENT:
Seguim amb les nocturnes, de fet el proper dimarts (13 de març) tenim previst ampliar-la pujant fins als Àngels, uns 18 o 19 quilòmetres.


Pel que fa a les curses, el 18 hi ha la pujada als Àngels organitzada pel GEiEG, el 25 la duatló de la Selva a Sils, per setmana santa les 24 del Cap de Creus, el 15 d'abril els 10 km de Girona, el 29 d'abril la III Cursa de Muntanya de les Gavarres i ja al maig la International Trail - Roses Cap de Creus, entre d'altres. Hi ha molt per triar i remenar


Per ara això és tot, salut i a córrer.


Endavant Intrèkkids

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada